header-schoorl.jpg

We zijn alleen geopend voor Take Away.

Alleen geopend voor Take Away 072-7440052

Voor vragen, reserveren en meer informatie

Heeft u een vraag over een arrangement of wilt u meer informatie over onze streekgerechten of bosrijke omgeving, dan kunt u ons bellen op nummer: 072 7440052 of vul ons onderstaande e-mailformulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij snel contact met u op.  Uiteraard bent u alle dagen van harte welkom voor Take Away! Wij doen altijd ons uiterste best om een plekje voor u te vinden. Alvast bedankt en tot ziens bij IJgenweis Schoorl.


Disclaimer en privacywet:
Als u deze website bezoekt, gelden onderstaande voorwaarden en beperkingen en stemt u daarmee in.

ALGEMEEN SAB Catering B.V. (hierna SAB) beheert de website www.ijgenweisschoorl.nl, ook voor de aan SAB verbonden ondernemingen. SAB heeft de informatie op www.ijgenweisschoorl.nl met zorg samengesteld en geproduceerd. Aan foto's en teksten kunnen geen rechten worden ontleend
.
AANSPRAKELIJKHEID In geen geval is SAB, zijn functionarissen, werknemers of vertegenwoordigers aansprakelijk voor verlies, schade of kosten die voortvloeien uit het gebruik van www.ijgenweisschoorl.nl. Dit geldt ook voor defecten, virussen en andere onvolkomenheden. En voor het oneigenlijk gebruiken, wijzigen en vernietigen van informatie.

INTELLECTUEEL EIGENDOM SAB heeft auteursrechten, beeldrechten en merkrechten van deze website. Zoals teksten, ontwerpen, foto's, grafisch materiaal en logo's. Het is niet toegestaan om de inhoud en vormgeving van deze website zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SAB te reproduceren, bewerken, distribueren of openbaar te maken. Dit geldt niet voor downloaden en printen voor niet-commerciële, informatieve en persoonlijke doelen.

PRIVACY SAB respecteert de privacy van alle gebruikers van www.ijgenweisschoorl.nl. Daarom behandelt SAB persoonlijke informatie vertrouwelijk. Data als namen, e-mailadressen en contactinformatie delen we niet met derden en gebruiken we alleen voor analyses en rapportages. Doel: onze website verbeteren. En om te zien hoe onze site wordt gebruikt. SAB kan het beleid altijd wijzigen.


Er wordt een kopie gestuurd van deze mail naar uw opgegeven e-mailadres.
Kijk voor de zekerheid in uw Reclame folder.

Let op: ‘Vink' de BOX aan als u uw mail wilt verzenden.Leuke weetjes
Over IJgenweis Schoorl!

• Meer dan 28 activiteiten
• 150 wilde dieren in het Schoorl
• Nu 7 dagen per week geopend
• Biologisch staat voorop


en nog veel meer...

Reacties
Van bezoekers


Notice: Undefined variable: result in /var/www/vhosts/ijgenweisetenendrinken.nl/sub_schoorl/application/plugins/contact_picker.php on line 156